Menu

ADHD en Werk

Loopbaancoaching bij ADHD en ADD

Loopbaancoaching

Loopbaan2GO helpt je jouw doel te bereiken.

Voor wie:
Een loopbaancoach helpt je om jouw ambities in je (loop)baan te bereiken. Dit doet ADHD2Go samen met Loopbaan2GO. Dit is begeleiding op procesniveau, waarbij jij jouw eigen oplossingen vindt. Hierbij draait het volledig om jou als persoon en om jouw ontwikkeling. 

Er zijn veel zaken die van invloed kunnen zijn op jouw baan. Denk hierbij aan de steeds veranderende arbeidsmarkt die van invloed kan zijn op jouw functioneren. Kun je het nog wel of vind je het dan minder leuk worden? 

Ook privéomstandigheden kunnen er invloed op hebben dat jij verder gaat kijken, zoals: het stichten van een gezin waardoor je meer thuis wilt zijn en dat je jouw werk en privé in balans wilt hebben. Het kan ook zijn dat je gewoon toe bent aan een volgende stap. Zo kunnen er natuurlijk nog veel meer redenen zijn waardoor jij aan jouw loopbaan wilt werken.

Loopbaan2GO werkt volgens het “BOMATRiX – model”.
De BOMATRiX is een matrix waarin alle stappen in het loopbaanbegeleidingstraject en de bijbehorende hulpmiddelen in een modulaire vorm worden aangeboden. De BOMATRiX is daarmee zeer doelgericht inzetbaar bij elke cliëntvraag naar loopbaanbegeleiding. Dit model geeft vooraf inzicht in het begeleidingstraject. 

Een baan of stage
ADHD2Go werkt nauw samen met “Zorg om Werk” en  “Wajong Talenten BV”. Wij maken gebruik van diverse commerciële netwerken en zorgnetwerken.
Wij willen graag dat jij succesvol bent!