Menu

ADHD Ede

Je zocht op ADHD Ede en kwam op deze pagina terecht? Wellicht ervaar je dan verschillende soorten klachten die te maken hebben met AD(H)D. Voorbeelden zijn dat je snel afgeleid bent of veel emoties tegelijkertijd ervaart of dat je het gevoel hebt van over- of onder prikkeling. ADHD2Go zoekt samen met jou naar een oplossing om weer lekker in je vel te zitten. Aan het einde van ons coachingstraject, zul je merken dat je weerbaarder bent en beter functioneert. Dat geldt zowel voor je privéleven als op je werk. We gaan uit van kortdurende begeleiding.

Coaching ADHD Ede en omgeving

Je kunt bij ADHD2Go terecht voor coaching voor jongeren en volwassenen met ADHD in regio Ede, Veenendaal en Apeldoorn. De coaching baseert zich op praktijkgerichte psychologische methodes. Op die manier zorgen we voor coaching die afgestemd is op jouw behoeftes. Wij begeleiden op procesniveau wat inhoudt dat we jou helpen om je eigen oplossingen te vinden. Daarom is onze coaching altijd op maat . Naast streven naar snel resultaat, richten wij ons op duurzame oplossingen die werken voor jou onder het mom van WWW “Wat Werkt Wel” voor jouw omstandigheden.

Coaching ADHD Loopbaan

Heb je vragen over de voortgang van je carrière met AD(H)D of heb je last van AD(H)D klachten tijdens je werk? Tijdens het kennismakingsgesprek helpen wij jouw loopbaanvraag in kaart te brengen.
Tijdens het traject leggen we de focus op processen en nemen we jouw kwaliteiten en drijfveren als rode draad om oplossingen aan te kunnen dragen. Met behulp van op maat gerichte coaching, streven we naar een kortdurend traject van maximaal zes sessies. Psychologische testen zijn een mogelijkheid als we denken dat je hierdoor het traject (sneller) met goed gevolg doorloopt. Het einddoel is simpel: jouw loopbaanvraag beantwoorden, terwijl je zowel een actieplan als de ruimte in je hoofd hebt om je carrière naar een hoger plan te tillen. Tijdens de loopbaancoaching kunnen verschillende modules doorlopen worden.

ADHD en werk

Op je werk kan je hinder ondervinden van ADHD klachten die niet meer werken voor je. Met het bekende lood in je schoenen ga je weer naar je werk en ben je weer bezig die dag te overleven. Je wilt weer graag “arbeidsfit” zijn, het plezier weer terug krijgen in werk en weer energie als je thuis komt. Ook hier ben je bij ADHD2Go aan het goede adres. Jouw hoofd is vaak vol en laten wij nu ook de specialist zijn in ADH(H)D en volle hoofden.

Meer informatie over ADHD2Go

ADHD2Go denkt niet in beperkingen maar in oplossingen. In het kennismakingsgesprek bekijken we of het klikt en hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het oplossen van je AD(H)D klachten die je thuis en/of op je werk ervaart. Benieuwd of onze coaching iets voor je is? Neem vrijblijvend contact met ons op of plan vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek in.