Menu

ADHD Apeldoorn

Zoek je coaching voor klachten van ADHD in Apeldoorn of omgeving? Ervaar je hinder tijdens je werk vanwege AD(H)D klachten? Wil je de volgende stap zetten in je carrière en heb je hulp nodig om dat te doen? Dan kun je bij ADHD2Go terecht voor coaching en workshops. ADHD2Go werkt samen met loopbaanbedrijf Flexadvieshuis B.V. bij het opstellen van je loopbaanplanning. Ook als je studeert kan ADHD2Go je helpen de focus terug te krijgen op je studie.

Doel coaching ADHD in Apeldoorn

ADHD2Go helpt jongeren en volwassenen met ADHD in Apeldoorn en omgeving. Het doel dat we daarbij voor ogen hebben is de grip op je leven terugkrijgen, zowel tijdens je werk als binnen de privésfeer. We proberen de klachten die gepaard gaan met ADHD te verhelpen. Waar kun je aan denken?

  • Het gevoel dat gedachten en emoties niet in balans zijn, veranderen we in een hoge weerbaarheid waarbij je lekker in je vel zit.
  • Omgaan met dalen en deze op kunnen vangen, vervangt het ervaren van veel emoties.
  • Je krijgt met behulp van onze coaching een sterke focus op het doel dat je voor ogen hebt. Tevens heb je meer ruimte in je hoofd in plaats van snel afgeleid te zijn door te veel of juist te weinig prikkels.

Je zult merken dat coaching van ADHD2Go je helpt beter te functioneren.

ADHD en werk

Misschien ervaar je tijdens je werk ADHD klachten die niet meer voor je werken. Je bent meer bezig met het doorkomen van de dag dan met het werk zelf en kijkt er elke dag weer tegenop om naar kantoor te gaan. Kies ervoor dit te veranderen! Ga weer met plezier naar je werk houdt energie over als je thuiskomt. Coaching van ADHD2Go kan helpen. We kunnen tijdens de coaching ook bouwen op de expertise van onze partner Flex Advieshuis. Samen zorgen we ervoor dat je weer ruimte in je hoofd krijgt.

ADHD en studie

Studeren betekent veel zelfstudie. Heb je klachten die gerelateerd zijn aan ADHD dan kan dit een probleem vormen. Je wilt je graag concentreren op je tentamens en het plezier van studeren terugkrijgen. Nu heb je echter het gevoel je hoofd boven water te moeten houden en ben je telkens zo moe een dag studeren. Je hebt geen overzicht over de werklast en vindt het moeilijk om je dag in te plannen omdat je hoofd vaak vol is. Gelukkig kan ADHD2Go je hierbij helpen, zodat jij weer fluitend naar college gaat.

Werkwijze ADHD2Go

Voordat we starten met coaching, plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden en kijken we of er een klik is tussen ons. Onze begeleiding is op procesniveau. Dat betekent dat wij je helpen je eigen oplossingen te vinden. Hierdoor is onze coaching altijd op maat. Wil je meer weten over onze coaching of ben je benieuwd welke oplossingen er voor jouw situatie mogelijk zijn? Neem gerust contact met ons op.